За Грети

Аз съм Грети. Истинското ми име е Маргарита, но от бебе никога никой не ме нарича така, кръстена съм на баба ми Маргарита, на която са й казвали Грети. Произхождам от хубав, силен и добър род, което съвсем не изключва родовите травми и програми, които нося и отработвам в собствения си живот. Именно те ме срещнаха с родовата терапия и Аида, благодарение на която изцелих и облагородих собствения си живот и този на семейството ми и най-вече на дъщеря ми. 

Родовата терапия, освен че ме завладя с благотворните си въздействия, които оказа върху мен… привлече и професионалния ми интерес и внимание. По образование съм психолог със специалност детско- юношеска психология, психодраматист. Имам й педагогическо образование, работила съм с деца и уверено мога да кажа, че при работата с тях, плувам в свои води. Обичам да играя и да се смея с пораснали и непораснали деца. Затова може би не е случайна срещата ми с йога на смеха. Не след дълго станах и Инструктор по йога на смеха и знам със сигурност, че смеха е най-лесно достъпния лек за всички болки.

През годините, лоялна на бащиния си род живота ме завлече по пътя на ювелирното изкуство. Заедно със съпруга ми имаме ателие в София, в което изработваме приоритетно бижута на родова и семейна тематика. Обичам творчеството във всичките му измерения.

В момента съм отдадена на страстта, която напълно ме е завладяла, а именно Родовата терапия за промяна на родовата съдба и изчистване на родови програми.

За да разберете и научите за родовите програми, които “спъват” собствения ви живот и да се свържете със силата на рода си. Ако, имате нужда от компас, който да ви води. Аз Грети Чаушева, ще бъда с вас, за да ви напътствам.

За записване за лична родова терапия: 0878 293 008; gretty@abv.bg или през ФВ съобщение

Към началото
error: Съдържанието е защитено!!!