Честит Рожден Ден на мен!

Това е един от най-хубавите ми и сбъднати рождени дни!

Не, защото всичко беше розово през изминалата година, нито пък мога да се похваля със завидна стабилност и просперитет, още по-малко с константно спокойствие и чувство за сигурност. Точно обратното. Това бе най-различната рожденна година за мен и голямото болшинство от хора. Не е нужно да потъвам в обяснителни разяснения, защо. На всички ни е ясно.

Но, това беше и годината на малките стъпки към големите желания за мен. На малките хубости идващи отвътре навън. На много търпение. На нови уроци. Нови намерения и вълнения. На свобода. На много от всичко. Всеки успех и всяка радост са работени, останалото е Божа работа.
Щастлива съм! Просто така! И това е достатъчно!

Ще запомня посрещането на 41-та си година със сбъдването на още една много желана мечта.
Ще я кръстя „ски за трима“. Приключението винаги е било търсено и желано в живота ни и винаги сме си го давали, без значение от времената, в които живеем.

И не защото ските са УАУ приключението или пък са важна цел, към която сме се стремили, а заради страха да мечтаем чак толкова нашироко.

8 годишнита ни прекрасна дъщеря, за пръв път усети що е то ски и не, това не е най-вълнуващото. Истинското щастие от това, идва от безмерната благодарност за това малко/ голямо чудо.

Само преди 8 години, не само, че не сме си и мислили за ски приключения, а давахме мило и драго, най-скъпото ни същество, да проходи и ходи в сила и здраве! Няма да се връщам назад с думи. Няма да изливам и душата си, нито ще споделям личните си разговори с Б-г. Само ще кажа, че живота е истинското чудо за всички ни, с пъстроцветната си палитра от всичко!

Днес, празнувам живота! Благодарна съм!

Честита да съм!

Към началото
error: Съдържанието е защитено!!!